Sinds 1963

Specialistische stucwerk

In 1963 startte Jan de Haas, de vader van de huidige eigenaar Willem de Haas, het stukadoorsbedrijf vanuit zijn toenmalige woonplaats Vinkel.

Vanaf het begin had hij een werknemer in dienst en richtte het bedrijf zich met name op het algemene stukwerk zoals particuliere huizenbouw. Tot midden jaren ’80 waren dit de belangrijkste activiteiten en groeide het bedrijf qua omvang tot circa 10 medewerkers. Midden jaren ’80 begon zoon Willem als stukadoor in het bedrijf en hij interesseerde zich meer en meer in het specialistische stukwerk zoals restauraties en renovaties. In 1992 neemt Willem het bedrijf over van zijn vader en komt de focus te liggen op het ambachtelijke stukwerk zoals restauratie van ornamenten in monumentale panden en nog steeds focus op particuliere nieuwbouw.

Een hoge kwaliteit

Stukadoorsbedrijf de Haas is lid van het Neerlandsch Stucgilde een branchevereniging die staat voor een kwaliteitskeurmerk en draagt het vakmanschap uit. Enkele belangrijke kernwaardes van het Stucgilde zijn een hoge kwaliteit, vakkennis op gebied van verschillende materialen, nieuwe en oude vaktechnieken en op maat advies en kwaliteitscontroles.

Tevreden klanten

Het op maat leveren van advies en het uitvoeren van het stukwerk met de juiste materialen en kwaliteit levert het bedrijf tevreden klanten. Om blijvend te kunnen inspelen op veranderingen en wensen van de klant is het belangrijk om ontwikkelingen te blijven volgen en de kennis op gebied van technieken en materialen te onderhouden. De visie van stukadoorsbedrijf de Haas is dan ook: stilstand betekent achteruitgang. De ervaring leert dat deze zienswijze zorgt voor een mooie en duurzame toekomst voor het stukadoorsvak en zijn bedrijf.

Sinds 1963

“Hoogwaardige materialen en technieken om een perfect eindresultaat te garanderen.”

Bekijk onze projecten

Het werk waar we trots op zijn