Vandaag de dag wordt er vaak voor binnen stucwerk gekozen voor een glad stucwerk. Deze afwerking geeft een strakke frisse uitstraling aan uw interieur. Uiteraard is ieder smaak anders, zo goed ook de ondergrond waarop het stucwerk moet worden aangebracht anders kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in binnen stucwerk waar elementen als lijsten, ornamenten en rozetten worden toegepast. Deze manier van afwerken geeft een rijk en chique effect aan de binnenruimtes.

Omdat er zeer veel verschillende mogelijkheden zijn, vinden wij altijd met u de oplossing die het beste bij uw smaak en woning past. In het geval u een woning heeft waarbij oud en bestaand stucwerk weer in zijn volle glorie moet worden teruggebracht, dan kunnen wij u daarbij uiteraard van dienst zien. Lees hier meer over op de pagina’s:

Onze werkwijze voor binnen stucwerk

Wij maken altijd eerst een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. Bij deze afspraak op locatie kunnen wij tegelijkertijd de ruimtes bekijken om een goed beeld te krijgen van de uit te voeren werkzaamheden. Indien het een nieuwbouwwoning of te realiseren aanbouw betreft, bespreken wij de mogelijkheden met u vanaf de bouwtekeningen. Hierop volgt ons advies, waarmee we uw wensen en de technische haalbaarheid vertalen naar een uit te voeren project. Hierdoor krijgt u altijd de best mogelijke oplossingen voor uw binnen stucwerk.

Wij gaan voor het beste resultaat

Als het stucwerk binnen goed is uitgevoerd, dan gaat u hier jaren plezier van hebben. Om dit te kunnen realiseren maken wij gebruik van de beste materialen en gereedschappen. Zo worden mallen voor ornamenten door ons tot op detailniveau geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Op de volgende pagina’s krijgt u een impressie van wat zoal hebben gerealiseerd voor onze klanten:

  • Monumentaal plafond

Het Neerlandsch Stucgilde

Wij zijn trots dat we lid zijn van Het Neerlandsch Stucgilde. Om bij dit gilde aangesloten te mogen zijn dient de vakman zich bewezen te hebben op zijn vakgebied. Ook wordt er door het gilde opgelegd dat de stukadoor zich blijvend ontwikkeld op het gebied van vak- en materiaalkennis. Ons lidmaatschap is uw garantie voor kwalitatief hoogstaand stucwerk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uw binnenstucwerk? Neem dan contact met ons op.