authentiek tot modern stucwerk

Specialistische stucwerk

  • Monumentale panden
  • Jaren dertig woningen
  • Pakhuizen
stucwerk verwijderen

Stucwerk verwijderen

Het huidige stucwerk in uw huis of in een pand is soms niet naar wens, heeft een opfrisbeurt nodig of kan zeer ernstig beschadigd zijn, waardoor het stucwerk verwijderd dient te worden. Veel mensen verkijken zich echter op het verwijderen van oud stucwerk. Stucwerk verwijderen is een tijdrovende klus, die met precisie uitgevoerd dient te worden. Wij adviseren u dan ook om stucwerk vakkundig te laten verwijderen. Stukadoorsbedrijf De Haas heeft veel ervaring met het verwijderen van oud stucwerk en helpt u daarom dan ook graag bij deze klus. Zo voorkomt u onvoorziene kosten en bespaart u tijd.

Werkwijze stucwerk verwijderen

Bij Stukadoorsbedrijf De Haas maken wij graag eerst een afspraak met u om het oude stucwerk goed te kunnen bekijken. Zo kunnen wij tevens een inschatting maken welke materialen benodigd zijn om de oude stuclaag goed en professioneel te verwijderen. Eventueel zullen we in overleg een advies uitbrengen voor het nieuwe stucwerk. Indien deze zaken in kaart zijn gebracht, bewerken onze vakmensen de muur, gevels of originele ornamenten met de benodigde materialen.

Ons specialisme

Ons specialisme is het herstellen van ornamenten en het vakkundig verwijderen van oude verflagen. Hoe nauwkeurig het oude stucwerk ook verwijderd wordt, de verwijdering kan iets zichtbaar zijn. Wij adviseren u om deze reden een nieuwe stuclaag aan te laten brengen of deze te herstellen, zodat het stucwerk er in zijn geheel weer als nieuw uitziet of in de originele staat wordt gebracht. Uiteraard helpen onze vakmensen u hier graag bij. Stucwerk verwijderen, dat doet u natuurlijk bij Stukadoorsbedrijf De Haas.

Het Neerlandsch Stucgilde

Stukadoorsbedrijf De Haas is lid van het Het Neerlandsch Stucgilde. Bij het Neerlandsch Stucgilde zijn stukadoorsbedrijven aangesloten die kennis en kunde hebben bewezen op het gebied van restauratie- en decoratiestucwerk. De doelstelling van het Stucgilde is het bevorderen van de kwaliteit van restauratief en decoratief stukadoorswerk en het onderling uitwisselen van bij de Gildeleden aanwezige expertise, en vak- en materiaalkennis.

Meer informatie

Heeft u vragen over het verwijderen van uw oude stucwerk of wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen?